Ahveniston kesätori

Kesä on kääntynyt syksyyn ja myyjien käydessä vähiin Enonkylät ry päätti ettei Ahveniston kesätoria järjestetä enää yhdistyksen toimesta elokuussa 2022!
Kiitos kuluneesta kesästä!
P. S.  Hildenit  ovat paikalla ainakin 13.8
. Vierulan ja Pajuniemen autot ajelee kuitenkin Hirvisalon kesätorille edelleen elokuun loppuun lauantaisin ja siellä tori alkaa vasta klo 12!

Käytännössä meidän torin ohjeet tulevat tässä:

-SAIRAANA TAI OIREISENA TORILLE EI LÄHDETÄ. 

– Asiakkaat pyrkivät jonottamaan ja liikkumaan siten, että väliin jää muutaman metrin turvaetäisyys.

-Jokainen myyjä ja asiakas pitää huolta omasta terveydentilastaan torille tullessaan.

Enonkylät ry ei ota vastuuta terveyteen liittyvistä asioista vaan asiakkaat ja tuottajat tulevat omalla vastuullaan torille ‼️

Myyjät ja asiakkaat ovat siis ITSE vastuussa hygieniaohjeiden noudattamisesta sekä omasta terveydestään torilla asioidessaan‼️

Tervetuloa myös uudet myyjät! Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitasi nykäise reilusti hihasta meitä vanhoja myyjiä tai soita 040 5133712/Lassi ja varaa paikkasi! 

Tervetuloa!
Enonkylät ry

__________________________________________

Ahveniston kesätori syntyi 1985 aktiivisten yrittäjien toimesta ja on nykyisin laajalti tunnettu vakituisia ja kesäasukkaita yhdistävä tapahtuma. Itse kaupantekoon puuttumatta kylätoimikunta tuki ja edisti torin toimintaa kaikin tavoin.

Vakituisten myyjien tuotevalikoimassa on leivonnaisia, lihatuotteita mansikoita ja kauden vihanneksia, puutarhatarvikkeita sekä käsitöitä yms satunnaisia ihanuuksia. Vierailijoiden kojuista on saanut mm kalatuotteita, puutöitä ja kirpputoritavaraa.

Tulevaisuudessa toivottaisiin torin käyttäjien tuovan uusia ideoita rohkeasti esiin, jotta saataisiin kehitettyä toritoimintaa mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Torin vetovoimaa käytetään hyödyksi tiedotus- ja valistustarkoituksissa, kuten tähänkin asti.

Tori palvelee osoitteessa Pärnämäentie 804, 52980 Ahvenainen, ja löytyy Mäntyharjun kunnasta.