Ahveniston kesätori

19.5.2021 Enonkylät ry päätti että Ahveniston kesätori jatkuu ajalla 12.6-28.8

Käytännössä meidän torin ohjeet tulevat tässä:

-SAIRAANA TAI OIREISENA TORILLE EI LÄHDETÄ. Kädet pestään ennen torille lähtemistä ja kotiin tultua. Torimyyjillä on käsienpesupiste ja /tai käsidesi myyntipisteessä.

-Asiakas ei koske myyjiin / myyjien tavaroihin. Myyjä pakkaa asiakkaan tuotteet ja luovuttaa ostokset pakattuina asiakkaalle. Kaikilla myyjillä ei ole korttikonetta, joten käteistä rahaa joudutaan käyttämään. Toivotaan mahdollisimman paljon tasarahaa, joten varauduthan torille pikkurahakukkaron kanssa.

-Myyjät toivovat mahdollisimman paljon ENNAKKOTILAUKSIA , jotta osaavat valmistautua toriin ja samalla myös vähentää kello 10.00 ruuhkaa! Ennakkotilaamisesta lisätietoa http://www.facebook.com/AhvenistonKesatori tai numerosta 0405142946

– Asiakkaat pyrkivät jonottamaan ja liikkumaan siten, että väliin jää muutaman metrin turvaetäisyys.

-Jokainen myyjä ja asiakas pitää huolta omasta terveydentilastaan torille tullessaan.

Enonkylät ry ei ota vastuuta terveyteen liittyvistä asioista vaan asiakkaat ja tuottajat tulevat omalla vastuullaan torille ‼️

Myyjät ja asiakkaat ovat siis ITSE vastuussa hygieniaohjeiden noudattamisesta sekä omasta terveydestään torilla asioidessaan‼️

Jos korona tilanteeseen tulee uusia ohjeita ylemmältä taholta noudatamme niitä kesän edetessä nopeallakin aikataululla!

Eli näillä ohjeilla ja sillä kuuluisalla MAALAISJÄRJELLÄ saadaan pitää toria auki ja nauttia kesästä myös vuonna 2021😍

Tervetuloa myös uudet myyjät! Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitasi nykäise reilusti hihasta meitä vanhoja myyjiä tai soita 040 5133712/Lassi, niin kerromme lisää!

Tervetuloa!
Enonkylät ry

__________________________________________

Ahveniston kesätori syntyi 1985 aktiivisten yrittäjien toimesta ja on nykyisin laajalti tunnettu vakituisia ja kesäasukkaita yhdistävä tapahtuma. Itse kaupantekoon puuttumatta kylätoimikunta tuki ja edisti torin toimintaa kaikin tavoin.

Vakituisten myyjien tuotevalikoimassa on leivonnaisia, lihatuotteita mansikoita ja kauden vihanneksia, puutarhatarvikkeita sekä käsitöitä yms satunnaisia ihanuuksia. Vierailijoiden kojuista on saanut mm kalatuotteita, puutöitä ja kirpputoritavaraa.

Tulevaisuudessa toivottaisiin torin käyttäjien tuovan uusia ideoita rohkeasti esiin, jotta saataisiin kehitettyä toritoimintaa mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Torin vetovoimaa käytetään hyödyksi tiedotus- ja valistustarkoituksissa, kuten tähänkin asti.

Tori palvelee osoitteessa Pärnämäentie 804, 52980 Ahvenainen, ja löytyy Mäntyharjun kunnasta.